Csökkentsd webáruházad menedzselési költségeit akár 80%-kal!

Próbáld ki Magyarország első, kifejezetten webáruházak számára készített ügyviteli rendszerét és számlázóját!

számlázó rendszer
Tharanis Webshop ERP

Tharanis ERP és számlázórendszer webshopoknak

A Tharanis ügyviteli rendszer egy kimondottan webáruházak részére kialakított felhőalapú ERP rendszer. Egy online vállalatirányítási szoftver, ami teljes egészében felügyeli webáruháza(i)d működésének minden részletét, legyen szó számlázásról, beszerzésről, futárszolgálatok kezeléséről, NAV jelentésről, utánvét kezelésről vagy beszerzésről. Az ügyviteli rendszer bárhonnan elérhető, nincs szükség hosszadalmas telepítésre. Intézheted ügyeidet, ellenőrizheted folyamataidat a világ bármely pontjáról, köszönhetően a modern, felhőalapú, papírmentes technológiának!

A Tharanis ERP teljes mértékben szinkronizál webáruházakkal, futárszolgálatokkal és könyvelőrendszerekkel, így egy felületen kell csak dolgoznod. A webáruháza(i)d  működésének teljes folyamatát ezen keresztül tudod kezelni a beszerzéstől a számlázásig. Tekintsd meg a legfontosabb kérdéseket és válaszokat és a teljes funkciólistát.

Ismerd meg a Tharanis Story-t 1 percben:

Technológia

A THARANIS egy felhőalapú (böngészőben futó) ERP rendszer, mely technológiájának köszönhetően egyesíti magában az online alkalmazások előnyeit a telepített szoftverek kényelmével, így egy olyan, valóban több ablakos rendszert kapsz, mely bárhonnan bármikor elérhető.

Biztonság

A programrendszer adatainak és fájljainak tárolását és a felhasználók kiszolgálását saját, budapesti, őrzött adatközpontban található, nagy teljesítményű szerverünk végzi, amely kizárólag ezt a feladatot látja el. Az adatokat online tükrözzük németországi szerverünkre, illetve naponta biztonsági mentés készül litvániai szerverünkre. Ennek köszönhetően az adatvesztés gyakorlatilag kizárt. A kommunikáció a szerverrel mind a felhasználók, mind az egyéb szerverek és alkalmazások részéről minden esetben titkosított.

Integráció

A THARANIS szinte az összes elterjedt webáruház-szolgáltatóhoz, webáruházmotorhoz és online plázához képes kapcsolódni. Ezen kapcsolatok beállításához nincs szükség informatikai tudásra és/vagy webáruházoldali fejlesztésre. A programrendszer hasonló integráltsággal bír a hazánkban tevékenykedő futárszolgálatok tekintetében is. A futárszolgálati kapcsolatok beállítása, szintén nem igényel informatikai tudást és/vagy egyéb fejlesztést. A Webshippy mint külső logisztikai szolgáltató szintén integrálásra került a rendszerbe. Egyéb alkalmazásokkal is össze szeretnéd kapcsolni THARANIS ERP rendszeredet? A THARANIS API és/vagy a programrendszer egyedül álló Callback URL funkciójának segítségével a kapcsolat gyakorlatilag bármely, API kapcsolattal rendelkező vagy saját fejlesztésű alkalmazással megvalósítható.

Nemzetköziség

A THARANIS messzemenő támogatást nyújt a külföldre történő értékesítéseidhez. Magyarul nem beszélő kollégáid is használnák a rendszert? A THARANIS többnyelvű kezelőfelületének köszönhetően ez is lehetséges! A kezelőfelület jelenleg a magyaron kívül angol nyelven érhető el, de a fordítások elkészítésével bármely nyelv implementálható. Vállalkozásod rendelkezik külföldi adószámmal? Vagy ezt tervezed? A THARANIS ERP erre is kínál megoldást, így az adott országba könnyedén az ott érvényes adókulcsokkal értékesíthetsz, számláidat a kiválasztott valutanemben és nyelven állíthatod ki.

Számok, amikre büszkék vagyunk

A Tharanis indulása óta:

7.4M db
kiállított számla
144.48Mrd Ft
értékben kiállított számla
40.17M db
eladott termék
822db
bekötött áruház

8 ok, amiért a Tharanis ERP egy kiváló készletgazdálkodó rendszer

Csökkentsd webáruházad költségeit akár 80%-kal!

Gyors, hatékony LEAN szemléletű, a mindennapokban tesztelt és fejlesztett felhőalapú* rendszer. Tharanis Webshop ERP – egy vállalatirányítási rendszer, mely kezdetektől fogva webáruházak részére lett kifejlesztve. Napjainkban a cégek legnagyobb költsége a munkavállalók toborzása, bérezése és megtartása. A Tharanis ERP-ét használva hatékony és elégedett munkavállalóid lesznek. Olvasd el esettanulmányunkat >

Teljes funkciólista itt

Vállalatirányítási rendszer

Teljes folyamatautomatizálás

A számlázásról, beszerzéstől, raktárkezeléstől, elektronikus kiszedési jegyzéktől, futárintegrációktól kezdve, a vevőtől történő pénz beszedéséig mindent kezelő rendszer, mely automatizálja a folyamatokat. Tharanis ERP mindent elintézz, nem szükséges más alrendszert használnod. Nézd meg, hogy csomagolunk >

logisztikai integrációk

Bárhonnan elérhető, felhőalapú

A Tharanis felhőalapú*, ezáltal egy böngésző és egy internetkapcsolat segítségével bárhonnan elérhető. Nem igényel külön telepítést, hanem online böngészővel (pl. Google Chrome, Firefox) elérhető a világ bármely pontjáról, ugyanakkor biztonságos is, köszönhetően az SSL titkosításnak.

Gyakran ismételt kérdések és válaszok itt

felhőalapú

Valós üzleti környezetre tervezve

A Tharanis nem egy meglévő ügyviteli rendszer, webáruházakhoz „alakítva”, hanem több milliárd forgalmú webáruházak igényei alapján lett a kezdettől fogva kialakítva. Kipróbált és hatékonyan működő rendszer, a modern felhőalapú kiszolgálás miatt folyamatosan, telepítés nélkül fejlődik.

Demo igénylése itt

valós üzleti környezet

Környezetbarát, teljesen papírmentes működés

Folyamatainkat teljesen papírmentesé tettük! A raktári kiszedés, csomagolás és számlázás is mind elektronikusan történik. Így évi több százezer oldalt és ennek nyomtatási idejét tudod megspórolni és ezáltal csökkenteni környezetterhelést.

Árak és megrendelés menete itt

környezetbarát

Tharanis ERP a vállalatodra szabva

Valamennyi vállalat egyedi megközelítést kíván. Alakítsd ki megoldásaidat a termékeid, munkafolyamataid és ügyfeleid elvárásai alapján! Érdekesség: Elektronikus kiszedési jegyzék esettanulmány

Beépített számlázórendszer

Precíz, gyors, automatikus és minden egy helyen. Végeztesd el a monoton számlázási feladatokat rendszerünkkel, válaszd a gyorsabb, megbízhatóbb megoldást! Érdekesség: Növekedési esettanulmány

számlázó rendszer

Rendelések átvétele szinte bárhonnan

Az e-kereskedők tudják, hogy minél több az értékesítési csatorna, annál nagyobb forgalmat érnek el. A Tharanis ERP kezeli a legnépszerűbb webáruházmotorokon keresztül és marketplace platformokról érkező rendeléseket. Értékesíts minél több helyen! Teszteld: Tharanis Demo igénylése itt

számlázó rendszer

Nézd meg a raktári folyamatot a Tharanis ERP-vel:

Próbáld ki a Tharanis ERP-t!

Egy szoftver, ami teljes egészében felügyeli webáruházad működésének minden részletét, legyen szó beszerzésről, futárszolgálatok kezeléséről vagy számlázásról.

Rendszer megrendelése 1 hónapos próbaidőszakkal

Raktár- és rendszerbemutató lehetőség

Ügyfeleink kedvence a raktár bemutatónk, ahol éles körülmények között látható, hogyan dolgozunk a Tharanis ERP-vel egy olyan raktárban, ahol évi 150 000 db rendelést csomagolnak be.
Időtartama: kb. 1 óra
Csütörtök vagy péntek napokra szoktuk szervezni 10:00 vagy 14:00-ra ezeket az eseményeket.

Ajánlott webáruházrendszerek

UNAS LOGO
shoprenter